josefine lind

VECKOPLANER & BANANGRÖT

Jag var som en zombie när lillgrabben vaknade vid 6 i morse eftersom han vaknade 4 gånger bara mellan 01-01:45 så jag bara precis hann somna om innan jag vaknade igen. Sen några mer utströdda uppvak fram till 04 och jag ville väl mest hugga av mig huvudet tillslut. Victor fick snällt pallra sig upp innan klockan ringde för jag kunde inte hitta energi ens längst in. Vid 07 somnade vi som vanligt om jämte varandra och sov till 9. Då kunde jag inte heller slappna av eftersom vårt nässpray var slut (!!!!!!!!!!!) och jag var för täppt i näsan för att kunna andas normalt. Tungan torkar ju ut och skrumpnar ihop när man andas genom munnen. Men vad gör det när man kan skutta upp, till strålande sol, koka en kanna kaffe och käka banangröt med den här lille skitfisen?

Den här veckan har vi en massa inplanerat, bland annat BVC imorgon för vaccin och 6mån kontroll, Manfred blir 6 (!!!) månader på torsdag, babysim på fredag och kosläpp på lördag. Varken jag eller Victor eller Manfred (obviously) har varit på kosläpp innan så det ska bli KUL. Hoppas han håller sig vaken!

Idag lullar vi runt hemma, jag hinkar kaffe och kollar på Teen Mom as we speak och fisen sover förmiddagsluren. Sen går vi ut och njuter av solen. Tänk att man blir glad änna in i själa av lite sol. Och tänk att man kunde bli lite solkysst på kinderna av att räffsa löv vid stugan. LAJVET

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats