josefine lind

TODAYS.

 

 

 

 

 

 

Hallå alla fina och alla fula.

Titta vad fräsig jag är denna onsdag. Brallorna är mina gamla Cheep Monday i stl 26 som är LIIITE små i midjan så dom tänkte jag att jag ju kan klippa lite i – och det blev ju inte fy skam. Annars då? Jag lyssnar på Dont Worry Be Happy. Det är ju typ tidernas gladaste sång i nedåttempo. Idag ska jag ta KÖRKORT!!! Heheh. Alltså vi snackar att köra patienter i sängliftar. Det är lite löjligt att ”ta körkort” i det men det behövs tydligen så lika bra att leverera. Kan iallafall skryta att jag har körkort i någonting Flört Och så måste jag plugga och hämta ut mammas present och gå till biblioteket. Vilken jävla dag! Och ikväll är det dags. Jag utmanar mig själv på alla jävla vis ska jag tala om.

 

Hörde på p3 idag att man speciella personer sover på speciella sätt. Alltså att man kan veta hur personer är genom att titta på hur de sover. Jag tror ju på sånt skit. Jag sover 50/50 i fosterställning och ”fritt fall positionen” och de beskrivningarna stämmer bra:

 

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats