josefine lind

THIS IS FUCKING AWESOME.

 

lördag 23 februari

Jag har ännu inte tröttnat på Thrift Shop-låten. Allt är så jävla bra med den. Handlingen är ju att man kan rocka i secondhandkläder även om dom luktar som R’Kellys lakan och bara en sån sak är ju fett värt att göra en sång om. Och sen är ju Ryan Lewis äckligt snygg på ett normalt sätt. Im in the club like: whaddapp i’ve got a big cock. Haatjatja!

 

Annars då?
Jag sitter och kollar med ena ögat (brunögat???) på Morgonpasset i p3 på svt2. Har ni tänkt på hur roligt det är att skapa ett eget ansikte till en röst och sen hur tråkigt det är när man får se ansiktet och det inte alls stämmer överrens?! Brainfuck.

 

Nu ska jag njuta av lite ledighet och om två timmar ska jag hoppa på bussen för att sedan jobba hela eftermiddagen och kvällen. Imorgon är jag ledig, om jag inte behöver vaka vill säga – vilket jag hoppas jag slipper. Dels för den döendes skull (vill ju att det ska gå snabbt) och för min egen skull. Har aldrig vakat innan. Själva vaket är ju inte så svårt men jag vet inte hur jag skulle reagera om personen i fråga faktiskt skulle dö medan jag satt där. Man reagerar nog proffsigt på plats, men när man åker hem lär det bli kaos. Eller? Aja, förhoppningsvis slipper jag.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats