josefine lind

SOMMAR & SNOR

Manfred har börjat fejk le, här i gräset under gårdagens sommardag <3

Men haaaalllååååå eller. Jag är världsämst på att blogga och när jag väl gör det så blir det mest sura miner. Jag har fastnat lite i en neråtspiral i välbefinnandet, men vem kan vara sur när det är SOMMAR? Förra året svettades jag som en gris med fötter stora som två fotbollsplaner och med en liten Manfred i magen. 6e juni kände jag första sparken och nu sparkar han hej vilt på gräsmattan, i bara blöjan och solhatt. Upptäcker hela sin värld helt ovetandes om att han är hela vår.

Vi var på sista babysimmet igår och dök, hoppade, sjöng, plaskade och busade med kompisarna. Manfred är verkligen så impad av andra barn. Han spänner ut armarna rätt ut och fäktar med händerna och vill mer än allt ta överallt på den stackars bebisen. Inspektera armar, händer, ögon och näsa. "Klaaapppaaa fiiiiiint" hör jag mig själv säga tusen gånger. Till och med barn på tvn reagerar han på, pratar med dom och viftar. GULLIGT JU!

Igår kväll samlades hela Victors familj (förutom Elvira som jobbade<3) för att grilla hemma hos föräldrarna. Friterade lökringar, massa kött och kyckling, stekt potatis med lök och sååååås och saaaallllaaaaad. Älskar grillat mer än livet, typ. Manfred sov i vagnen så gott han kunde men slutade med att han sov i min famn under en filt. Ändå vaknade han upp i morse med rinnande näsa och hosta. Han nyser heeeela tiden stackarn… Kanske ACn i bilen? För han var tunnt påklädd igår så kan väl inte varit drag? När det var så varmt? Äeh, han är pigg ändå :-)

Nu sover han lite middag och när han vaknar ska vi åka hem till min syster och fästman för att grilla, chilla och göra så lite som möjligt. KUL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats