josefine lind

SNOR, KAFFE & TJEJKVÄLL

Förutom det uppenbara, så är ju det här det absolut vackraste i livet. En kopp kaffe (alla borde ha Bodum kaffeglas) och två avocadomackor med citronpeppar och saaaaaaalt. Vet inte varför jag fotade kaffet utan mjölken i, skulle aldrig dricka kaffe utan mjölk. Det är ju som kärlek utan kyssar (hehe känner ni igen låttexten från Eva & Adam?)

Nu är vi i fas med sovtimmarna här hemma igen, men eftersom jag var så satikens trött igår kväll och somnade ifrån nattningen av Manfred och vårt berg med disk så har jag sovit alldeles för mycket. 12 timmar på ett ungefär, med avbrott för matning i morse då såklart. Satt här och stirrade ut i den gråa himlen och tänkte på livet. Att jag blir tokig på att sitta här rakt upp och ner och glo. Men Manfred är snorig nu igen så vi kör stenhårt med koksalt och nässug, så jag har inget val än att hålla mig inomhus. Han får sitt vaccin nästa vecka och jag räknar med feber och gnällig bebis, så vi undviker eventuell förkylning nu så han slipper ha det också. Och mitt i all oro inför sjukdom så skickar Jenna en inbjudan till en riktig tjejkväll nästa vecka. Tror inte ni förstår lyckan i mitt bröst. Det kom så jäkla lägligt! Jag har längtat efter att få ”bara vara” men det kommer sig inte naturligt att bara sticka iväg och få just bara vara. Så det här var precis vad jag behövde. Få göra mig lite fin och komma iväg. Åååh längtar så!

Dagen i dag blev genast mycket bättre och till skillnad från igår så har vi mat hemma idag, haha. Så även om vi ska hålla oss inne så har jag lite ny energi. Tänk att det behövs så lite egentligen? Får nog kika runt lite efter en ny party-outfit också … hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats