josefine lind

Perfekt hemmaspa en onsdagskväll

Jah börjar med håret och får det sådär frisörliknande! Hur då? Jo jag använder mig av L'anza Healing Mouisture shampoo. Bästa! Sen tar jag Kevin Murphy Blond Angel (hårinpackning) i hela håret. Det är en mörklila produkt som fräshar upp blont hår och ger en kall ton eftersom lila stöter bort det gula pigmentet i blonderat hår. Jag brukar oftast ha det i en liten stund bara, men idag hade jag det i i kanske 10/15 minuter. När jag sköljt ur håret ordentligt handsukstorkar jag det och sen kletar jag i L'anza Trauma Treatment, vilket är leave-in-balsam. Jag fönar alltid håret torrt för annars får jag noll volym i det, är verkligen stor skillnad på fönat och lufttorkat hår. Mitt hår blir riktigt tjockt och livfullt av dessa produkter! Det luktar fräsht och känns helt ljuvligt. Var varsam med balsamet dock, håret blir lätt fett i hårbotten annars. Då känns det som du duschat med hästschampoo. Så bara en liten liten klick räcker!

Sen rengör jag ansiktet med Neutrogenas produkter. Är inne i en period där min hy är helt fruktansvärd, får stora finnar (bölder) som är vätskefyllda. Och jag är extremt torr runt ögonen!! Så hemskt! Sen är jag en pille-maja så jag klämmer och river på allt jämt och ständigt- HEJ SÅRIGT ANSIKTE!

Är jag på riiiiktigt myshumör så tar jag även en sväng med fotfilen!

Sen avslutar jag med Nivea lotion överallt på kroppen och så färgar jag ögonbrynen med Depend's ögonbrynfärg. Det måste ju vara det enklaste i världen att färga ögonbrynen. Och gör mycket med ett trött nylle!

Nu kommer Victor hem från jobb och träning och vi ska äta varma mackor! SÅÅÅ GOOOOOTT :-) Ha en go onsdagskväll alla fina ♥️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats