josefine lind

ÖRON & STUDENT

Igår tog vi en promenad till affären eftersom det mesta var slut hemma. Påväg dit börjar det småregna och jag tänkte att vi skulle vända hem, men det slutade fort så vi fortsatte. Kvavt som en koröv var det men det gick! När vi sen kom ut från affären hade himlen öppnat sig och snart började det åska. Det plus en varm, trött bebis var liksom inte helt jätteroligt där vi fick sitta i busskuren och vänta ut regnet i säkert en kvart. Bara för man orkade pallra sig ut första gången på några dagar så ska man bli straffad på bästa sätt! Jag som bara gick i tisha fick ont i halsen igårkväll och när jag la mig hade jag korkat igen ordentligt, så idag är jag lite hängig.

Men som vanligt när man ska göra något så ska allt göras på samma dag, helst om man sovit dåligt och har tungt huvud! Men jag fick "akuttid" hos BVC idag eftersom Manfred drar sig i öronen. Han brukat gno i ena örat när han blir trött, men jag tycket det har blivit värre och att han gnor i båda öronen lite då och då. Han har dessutom börjat sitta och hålla för öronen med båda händerna. Så vill gärna kolla upp det eftersom både V och jag var "öronbarn" med mycket öroninflammation i bagaaaaget. Samtidigt upplever jag inte att han störs av de vanliga tecknen på öroninflammation. Han är snuvig så kanske är lite lock för öronen, eller en vaxpropp? På fimmånaderskpntrollen såg vi att han har väldigt mycket vax och var lite röd i ena örat, så något tokigt är det nog.

När vi är färdiga där ska vi förbi Anna som bor mitt emot BVC för en liten kaffe innan vi ska vidare på student hos Victors kusin. Hej och hå så kan det gå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats