josefine lind

OPRODUKTIV MÅNDAG I ALL ÄRA

Fick ett tips om nackträning! Nämligen att lägga ongen i knät, med ansiktet mellan knäna. Utvärdering: fungerade ett tag innan han fattade att det var jobbigt..

Godkväll i stugorna! Här sitter jag på en av barstolarna i köket, med händer hala som ålar av massageolja (manne har fått massage innan vi hoppade i pyjamasen) och foten gungandes på ena vagnshjulet medan Victor står och gör köttfärssoppa med potatis efter mina direktiv. Den här dagen har gått så hiiimla snabbt och det enda vettiga jag gjort, förutom 30 minuters mjukstartsträning framför tvn, var att vika ihop tre tishor för att få mer plats på tvättställningen. Ja ni hajjar, inte den mest produktiva dagen yet so far. Vi har dessutom haft noll ätlig föda här hemma så jag har svimmat av hunger halva dagen. Tänkte säga att jag gått runt och knaprat havregryn men dom jävlarna tog också slut så jag bara fick en knapp portion gröt till frukost. Alltså inget Rågbröd, inga knäckebröd, ingen mjölk förutom det jag hade i kaffet och ingenting till att få ihop någon vettig lunch heller. Efter en utrensning blev det wokgrönsaker och nudlar med ketchup och till det drack jag en C-vitamin. Haha. Glamlife indeed!

Nu sover barnet och jag måste smaka av soppan innan den kan få godkänt. Äta i lugn och ro medan lillgrabben sover (totalt däckad efter sovvägran,bus, mat och massage) Sen blir det Farmen! Opaopa

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats