josefine lind

NYÅRSRESUMÉ 2016 PT.1

Kring nyår förra året pratade jag och min vän Jenna om att jag minsann skulle vara gravid vid nästa nyår. Little did i know att jag bara två månader senare skulle vara tok-gravid. Inte heller visste jag att 2016 verkligen skulle vara mitt år på alla sätt och vis. Det har kort och gott bestått av MASSOR men samtidigt bara varit en lång väntan och kanske, kanske att jag inte har förmått mig att uppskatta allt just på grund av denna eviga väntan. Men nu är året slut och det är dags att kika tillbaka!

januari;

Nytt år, nytt gymkort och ny kalender. Som för de flesta andra så var mitt januari en avfartsmånad där jag inväntade en flytt till en ny ort. En kär kollega tackade för sig och därför väntade en fast tjänst på mig!

februari;

Flytten innebar att mina 5 minuters korta cykelväg till jobbet byttes ut till 45 minuters enkel bussresa. Det innebar att jag flera gånger i veckan klev upp vid 05 och var inte hemma förrän runt 23 om kvällarna. Detta plus en oförklarligt trött kropp och Victors nystartade företag (då var det ”bara” 1 men idag har han 4!!) tog hårt på oss. Kanske hade det inte påverkat mig lika mycket om det inte vore för att jag gick och blev på tjocken helt ovetandes och var en förvirrad hormonstorm. Men den 29e februari (skottår) plussade jag på stickan och fattade varför saker var som de var ♥

mars/april;

Ännu en kollega gav sig iväg på nya äventyr och stafettpinnen som kvalitésamordnare gavs till mig, tjena stolthet tjutandes ur öronen! Victor och jag höll på att vänja oss vid tanken på att vi skulle bli en familj, vilket var lättare sagt än gjort. Men snart vågade vi berätta för våra nära och kära. Häftigt!! Vi fick även se vår lilla knodd för första gången♥

maj;

Nu började magen synas och jag kände mig sååå fin! Vi åkte och kollade på vagnar för första gången och jag minns hur hela kroppen pirrade (vissa delar mer än andra hehe) när jag fick se V med vagnen som vi tillslut valde. Nu började allt sjunka in!

juni;

Halvvägs! Den 6e juni kände jag första sparken och den 2oe var det det dags att skära tårtan som skulle avslöja om det var en pojke eller flicka där inne i magen på vår Snipp eller snoppfest. Vi bjöd in våra nära och kära och skar den tillsammans – och visst var det vår lille Manfred där inne ♥ Vi avslutade juni med att fira midsommar på Öland tillsammans med vänner och lyckades få film på sparkar för första gången!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats