josefine lind

#nouw30daychallange

Jag har bloggat i snart 9 år. Är inte det helt sjukt? Nästa år får vi ha ett 10-års jubileum likt Kenza där jag lottar ut en massa häftiga grejer (mot eventuell vinstskatt.) Första priset får väl vara en hamster, för det var det jag bloggade om i början. Eller varför inte en ryggoperation? Den här, vad som brukade vara en hamsterbaserade, bloggen har vuxit så det knakar – men under en väldigt lång tid. Jag har testat de flesta bloggportaler, men sedan jag bytte till Nouw för ganska exakt ett år sedan så har det gått fort och man kan se ett tydligt samband mellan min graviditet och min förstaplacering på topplistan över bloggare i Kronoberg. Men icke att nöja sig! Inte helt chockerande har jag tappat 2 placeringar på topplistan den senaste tiden då jag legat rejält på latsidan. Nu hittar man mer kvantitet än kvalitet bland inläggen och helt ärligt så är min egna blogg inte en blogg jag själv vill läsa. Och så kan vi ju inte ha det.

typiska bloggbilder 2008/2009

1. bild på Sven-Olof, min hamster / 2. en bild jag tog till min ”veckans blogg” på blogg.se / 3. en typisk outfitbild

Jag funderade först på att skita i det men ändrade mig lika snabbt. Klart jag ska ställa upp i Nouw’s #nouw30daychallenge. Ni som inte bloggar på Nouw, eller inte över huvud taget, har säkert missat att det är en tävling i att boozta sin egna blogg i 30 dagar, med start 1 februari. Jag behöver en liten (stor) spark i röven när det kommer till just det – och hey! en tävling är alltid en tävling. Priset är en weekendresa för två till London samt att få skriva ett reportage samt bli intervjuad för Nouw Magazine. Hur roligt?! Du kan läsa mer om tävlingen HÄR .

Mina mål är konkreta

Jag vill ha tillbaka mina läsare! Jag vill fortsätta underhålla er så som jag gjort i 9 års tid – samtidigt som jag når ut till fler läsare. Jag vill lägga ner mer tid bakom fotona jag publicerar och få tillbaka kvalitén på inläggen.

Hur?

Jag får helt enkelt börja om från början! Ni trogna läsare har säkert redan sett att utseendet på bloggen har fått sig en rejäl finkamning där ni enkelt kan leta i arkivet och bläddra bland kategorierna. Ni hittar också mina mest lästa blogginlägg lite längre ner och ni kan enkelt se mina samarbeten om ni trycker er fram till min profil. Ja just det! Samarbeten! Det är för jädra roligt. Jag har hittills samarbetat med #twistshakebaby ock kan nu presentera mitt nya samarbete med #liberosverige. Jag har också suttit och pillat lite med metapic och hur i helv…. det går till (jag ska ju inte börja med att ljuga om att jag är duktig på såna saker) Avslutningsvis kommer det där småpillet som oftast är det svåraste att få till. Att vara aktiv på andras bloggar i form av kommentarer, snitsa till rubrikerna så premiumanvändarna lockas att läsa det jag har att skriva – och såklart skriva om sådant jag verkligen vill skriva om. Inte bara om Mannes bajsblöjor vill säga. Därför har jag skrivit ner några idéer på inlägg osv. och också påminna mig själv om HUR jag vill skriva. Jag har alltid varit väldigt frispråkig och ärlig, vilket jag måste hitta tillbaka till. Ja alltså ni hör ju, jag är mer än redo!

Så nu säger vi godnatt och startar dagen imorgon med lite nytändning och ett jävlar anamma!

Godnatt♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hittade just din blogg och tycker du skriver så härligt ? Så kul att läsa om ert liv då jag känner igen mig mycket, har också en liten son på nu 5 månader ❤ De skulle va roligt med lite mer bilder både på dig och bebis ?? ?

  2. Malin

    Hittade just din blogg och tycker du skriver så härligt ? Så kul att läsa om ert liv då jag känner igen mig mycket, har också en liten son på nu 5 månader ❤ De skulle va roligt med lite mer bilder både på dig och bebis ?? ?

stats