josefine lind

NEW IN X2

Inlägget är i samarbete med http://www.twistshake.se
(EJ SAMARBETE MED ÅHLÈNS)

I dag fick jag hem ännu en fin flaska från Twistshake – och den här gången i deras svinballa färg Crazymonkey (länk) Vi är inte tillräckligt coola och låter Manne ha en rosa flaska, utan denna ska Manfreds kusin My få äran att använda! Men det är inte bara My som ska bli bortskämd med en snygg flaska utan ni ska få 20% rabatt på hela @twistshake’s sortiment när ni anger rabattkoden josefineeelind20 i kassan! Bra va?

Manfred fick dock en svinball bomberjacka från Åhléns i storlek 80, så den passar i sommar/höst. Älskar den turkosa färgen inutiiiiiiii! Den här var på rea för ett bra tag sen så vet inte om den finns kvar i butik nånstans men den finns inte på hemsidan i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nygardens

    Alltså älskar bomberjackor. Har tre stycken men vill lätt ha en eller kanske 2 till! En kan aldrig ha för många eller hur? Ska nog försöka hitta varsin till tjejerna också!

  2. AngelicaCarlsson

    men åh vilken snygg jacka! har letat efter en maringblå elr svart bomberjacka i stl 86 till min lilla fis men har inte hittat ngn.. hoppas den finns kvar på åhlens! riktigt snyggt med den turkosa insidan ?

stats