josefine lind

min morgonrutin.

i wish….

​Jag älskar min mamma men ärligt talat så har jag ärvt alla hennes sämsta sidor. Bland dem ingår mitt kisseri. Jag vaknar ALLTID runt 4-5 och är så kissignödig att jag måste krypa till toaletten – OM jag väljer att gå upp. Oftast kniper jag ihop snippelippan och somnar om. Därför är det första jag gör, efter en timmes snooz, att gå på toaletten och släppa lös vilddjuret i mig. Och jag är dessutom en stresskissare och det är ju inte alls bra. 

Efter vattenfallskisset så måste jag tvätta munnen (och händerna!!) för jag får alltid äckliga läppar under natten. Antar det är mitt lipsyl som torkar? Usch.. 

När jag först går upp så är jag kallare än ett isbjörns rövhål och tar på mig allt jag hittar, för att 20 minuter senare svettas som om jag satt i en bastu. Så en ganska stor del av min morgon består av att klä på och av mig. 

Jag MÅSTE ha kaffe. Alltså det ska bara vara så. Alltid en kopp kaffe hemma och så en på jobbet. Är jag ledig så äter jag alltid ordentlig frukost men jobbar jag så äter jag antingen bara lite yoggi (ibland dricker jag några klunkar direkt ur paketet bara) eller så äter jag ingenting. Vi äter alltid frukost på jobbet så det behövs inte. 

Oftast dricker jag kaffet samtidigt som jag sminkar mig och så står håret åt alla håll. Alltid när jag står där och fixar mig kommer Victor upp och skriksjunger på låten han valt att ha på hjärnan (och också sätter på min hjärna..) för dagen. Sen kissar han och då brukar jag pussa på honom. Konstigt? Inte alls! 

När jag ser ganska så OK ut i nyllet så måste jag tvätta mig under armarna. Det hänger kvar sen jag var liten, då gjorde man alltid en sån där skön raggardusch över handfatet. Lite tvål och lite vatten, gnugga – torka och viola! Ren och fräsh. På med lite deo och sen parfym (är beroende av att lukta gott, därav dränker jag våra kläder i sköljmedel och använder ALDRIG samma tröja två dagar i rad, asså skulle aldrig falla mig in) 

Sen klär jag på mig, oftast byter jag trosor också. Men mer om mitt underlivshygien en annan gång. På med ytterkläderna och nu räknas även mössa in under den kategorin. Så nu måste jag gå tillbaka till badrummet och plocka på mig en hårsnodd. Victor sitter vid det här laget vid bordet och äter ägg och dricker kaffe så då försöker jag få lite mänsklig kontakt med honom. Vi pussas nog 100 ggr från uppstigning till att nån av oss går till jobbet. Det är viktigt för mig! Pussas hejdå och pussas när man kommer hem. KÄRLEK I ÖVERFLÖD! Och innan dess har jag borstat tänderna så det blöder lite från tandköttet. Och så klöks jag när jag skrapar tungan. 

Sen tassar jag ner för trapporna, idag med träningsvärk så undra hur det såg ut. Sen upp på cykel och cyklar iväg till jobbet. Under den tiden hinner jag bli ganska svettig under vinterjackan så det första jag gör på jobbet är att ta av mig den och lufttorka mellan receptionen och omklädningsrummet. Sen är den ljuvliga dagen igång! 

Är jag ledig så sover jag alldeles för länge, äter frukostlunch i soffan, bläddrar mellan alla kanaler för att se så mycket skräpsåpor som möjligt och OFTAST har jag borstat tänderna innan klockan 16.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats