josefine lind

MEN HEJ HÄRLIGA MÅNDAG.

Kenza & Angelica Blick kan slänga sig i väggen – se hur läcker jag är

 


Hallå där ute i världen. Jag antar ni är lika förvånade över mitt val av rubrik som jag är, hur fan kan hon vara glad över att det är måndag?! Men efter ett försök att gå upp vid 9 (tejpade upp ögonlocken kl: 11;10 ungefär…) så upptäckte jag en mensfläck och klappade på den och sa ”hejdå mens .. vi ses om tre veckor och tre dagar igen” och öppnade mejlen. Där ligger ett mejl från min ’mentor’ på Lernia. Jahaaaaaaa vad är det nuuuu dåååå suckade jag och mensfläcken. Men! Till min förvåning var det ett riktigt laddat mejl! Det stod nämligen ”Hej Josefine, vi har fixat en praktikplats till dig på kirurgavdelningen. Passar det?” Eh. .. JA!!!!!! Alltså lilla lyckan. Förra veckan orkade jag inte ens vara glad att jag var färdig USK om 11 veckor men nu kan jag knappt hantera mina lemmar tills jag ska få börja praktisera. Hoppas iallafall att jag får medverka på 3-4 operationer. SKA STRIDA FÖR DETTA OM NI HEJAR PÅ!! 

 

Annars är det rätt bra också. Jag var på lite kalas igår och åt tårta med grädde att ta laktostabletter, japp i know i’ve got some swag goin’ on over here. Ni som känner mig borde ju veta att jag 1. inte gillar tårta (bakelser rent allmänt, allra minst kladdkaka UÄRK) och 2. är otroligt mycket laktosintolerant. Och V har fått igång sitt Guitar Hero så i fredags var han och några polare här och drack öl och spelade i något som kändes som tusen timmar. Så detta är väl min syn av honom resten av året:

 

Nu kickar vi igång den här veckan med plugg, barnvaktning ala nattskift, kaffedrickande och festligheter i helgen. Två lugna helger i rad nu alltså det gör så mycket för själen osv osv. Och CSN på fredag. Tack för det!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats