josefine lind

MANFRED SEX MÅNADER ♥

Idag blir han inte mindre än ett helt halvår. Herregud. Om lika lång tid ska han få ha sitt allra första födelsedagskalas. Går det lika snabbt som detta halvåret har gått så kommer det vara runt hörnet. Det är verkligen en skräckblandad förtjusning det här med tiden. Häftigt att han blir så stor, att han liksom är en liten människa. Men läskigt att det går SÅ fort. Vill ju alltid ha min lilla bebis Manfred här. Klona honom kanske?

Jag tänker ju att han är värsta stor nu, men han är ju faktiskt fortfarande liten. Men vad mycket som hänt senaste tiden:

Han har två bissingar nedtill som båda snart är helt uppe och av den senaste bajsblöjan att döma (och detta ständiga kliande i munnen) så är det nog fler på gång.

– Han sitter ju själv sen några veckor tillbaka! Först gick det bra i någon microsekund men helt plötsligt kunde han sitta i flera minuter.

Han gör pruttljud med munnen HELA dagarna. Jag håller på att tappa mina öron. Slemmet bara flyger.

– Han sover, på magen, i sitt egna rum. Varje morgon är han helt rosenröd om kinderna och kollar upp på oss med yvigt hår och det finaste smajlet i hela världen. Alltid så glad!

– Hans garderob har nu utökat till storlek 74

– Han tykänns! Det beror lite på situation och allmänstatus men vi misstänker att han inte gillar äldre damer med vitt hår och glasögon? (Min mamma that izzzz)

– Han kastar ner på golvet för att sen titta efter om någon plockar upp det. Visste inte att det började så tidigt?! Men enligt BVC så är det så. Och allt BVC säger är ju sant … eller? ;-)

– Han kan bli helt fast i tvprogram/tvspel. Han sitter och spänner armarna, ropar, tjoar, och ”öh:ar” hej vilt.

Han älskar att bada!!! Så fort vi kommer in och han ser bassängen så går benen igång som två proppeller och han slutar inte sprattla förrän vi går upp ur vattnet. Det bara lyser i ögonen om honom!

– Blir han arg, blir han arg så det ryyyyyker ur örona.

Ja tänk. Att vår lille fis har fisit hos oss i ett halvår redan. Livet ändå! Aldrig att jag skulle byta bort det mot en enda dag i vårt förra liv. Älskade lilla unge ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats