josefine lind

LITE EGENTID I FRISÖRSTOLEN

Jag och Manne mötte upp min mamma i isbjörnsrövhålskalla (varför glömmer jag alltid vantar?) Växjö och gick till Båten för att käka husmanskost. Idag serverades det kålpudding till min stora förtjusning! Efteråt slank jag in på UNIK som ligger precis jämte restaurangen för några timmars egentid medan mamma och Manne skulle springa på stan. SÅ BEHÖVLIGT. Gud, det var så himla skönt att bara få vara en stund. Jag, som annars gillar att läsa skvallertidningar och somna i massagestolen, pladdrade på som om jag aldrig träffat en annan människa förut så tiden bara sprang iväg. När jag låg i schamponeringen så kom det fram en nyfiken 3-månadersbebis som jag tyckte mig känna igen ;-) Det var alldeles för kallt för stackars mamma att gå runt ute så de gjorde oss sällskap sista timman och som han tittade storögt på Emelie när hon tvättade ut min färg och fönade mitt hår!

RÅTTBOET FÖRE:

EFTER:

Behöver jag säga att jag är nöjd? Om man är riktigt kritisk, så ser man lite kopparaktiga toner på första bilden. Det var längesen jag bara ljusade upp håret då jag tidigare lagt en mörk bottenfärg för att dölja utväxt så länge som möjligt eftersom jag alltid låter det gå alldeles för länge mellan frisörbesöken. När väl utväxten kommit en bit, vandrar ju partiet där bottenfärgen las neråt och idag hade jag ca 10cm utväxt. Att ljusa upp håret så det blir jämt på en gång skulle vara lite problematiskt eftersom min utväxt är mörk, färgade partiet var kopparaktigt och längderna väldigt ljusa. Men visst blev det bra? Vi körde några ljusa slingor, några blekade slingor (Olaplex) och så en kall nyansering. Grymt jobbat Emelie!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefineelind

    Tack Eliiiiin! Ja, nu fattas bara en snygg thailandbränna så är man i hamn till tjejferren på lördag! Svårt att hinna till thai, så får la fejka en bränna den här gången??

  2. josefineelind

    Tack Eliiiiin! Ja, nu fattas bara en snygg thailandbränna så är man i hamn till tjejferren på lördag! Svårt att hinna till thai, så får la fejka en bränna den här gången??

stats