josefine lind

LEDIG TISDAG, BIL & ÖVERRASKNING

God förmiddag mina godingar!
Jag lovade ju ett inlägg från babyshowern, men när klockan var nio igårkväll och jag fortfarande inte hade slängt ihop något så fick jag ju lite panik. Och jag störde ihjäl mig på att jag bara hade halvkassa mobilbilder och en gigantisk dubbelhaka ;-) Men ni verkar nöjda ändå! (Vi med, men det vet ni ju redan så nu ska jag sluta tjata)

Det var ju nämligen så att jag var upptagen hela dagen igår! Först och främst satt jag och pluggade körkortsteori i 5 timmar tills hjärnan var helt grötig – och när jag såg i kors och läste orden på något hittepåspråk så åkte jag och gjorde teoriprovet. Och vilket jävla prov!!!! Det var frågor jag ALDRIG stött på förut och min inställning att ”man kan alltid komma fram till svaret genom sunt förnuft” fick jag ju äta upp för jag fick typ bara frågor om bilen – och hey, jag kan ingenting om bilar. Jag hade planerat att i lugn och ro gå igenom alla frågor och de jag inte kunde skulle jag markera och gå tillbaka till efteråt. Det var bara det att när det var 10 minuter kvar hade jag inte hunnit igenom alla frågor så jag fick ju chansa på jäkligt många. Så med tre minuter kvar och en tömd sal så pustade jag ut högt och tydligt när GODKÄNT kom upp på skärmen. Och hur firar man bättre än att få en bil? Haha, jag är nöjd!

​Så idag unnade jag mig en sovmorgon och sitter fortfarande i pyjamas framför tvn. Har betalat räkningar, fixat lite med jobbrelaterade saker och bara slappat. Ska göra mig iordning snart och i eftermiddag ska jag möta upp Victor vid hans jobb. Han har planerat ännu en överraskning för mig ♥♥♥♥♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats