josefine lind

LATMASKAR & VÄLLINGKATASTROF

kusiner på babysim

Det var inte de mest aktiva fiskarna på babysimmet igår precis. My skulle bara ha leksakerna och Manfred skulle, med alla fingrar i munnen (gärna även mina), glo på allt runt omkring. Han hade inga planer på att dyka, hoppa från kanten eller ta några egna simtag med armpuffarna. Så jag släpade i princip bara runt på en 8,5kg klump med blicken uppi tacket typ…

När Victor kom hem gick vi en lång solig kvällspromenad för att köpa glass. På affären kommer jag på att vi ju måste testa välling nu! Så jag plockade på mig och skuttade hem av upphetsning för att testa det – kanske en hel natts sömn inatt?! Heeeeeehehe nej. Jag skippade allt vad ”introducera sakta” heter och gav honom ren välling på en gång. Han tog tre fyra klunkar, hungrig som han var. Sen var helvetet igång. Han blev VANSINNIG!! och vägrade ta flaskan resten av kvällen. Inte förrän inatt kunde vi få honom att äta och då åt han vid 15,30 ca senast… Arma barn som vi förstör dig!

Meeeen idag är det ny dag och nya tag. Av någon anledning så tar man som mamma bara ett andetag och nya tag hela tiden. Man är inställd på aoutopilot så även om man sover för lite så fungerar man. Även om man panikgrät för fem minuter sen så andas man ut och tar nya tag. Vi ska ha all credd världen. Jag borde dessutom få något slags pris som gick upp vid 7 när Manne somnat om för att sy. Victor ska också få medalj som är ute och springer. Tänk att jag också sprungit en gång;-)

Nu blir det kaffe på soffan framför Nyhetsmorgon innan vi ska på koooosläppppp. Perfekt dag för det ju!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats