josefine lind

LÅT OSS TALA UT..

.. om mens. Ja! För i morse knackade den där rackaren på. Och likt insikten om att jag var på tjocken så har mitt undermedvetna flaggat rött i någon vecka nu – och jag har stått med nyllet rätt in i väggen, med händerna slåendes mot öronen och tjutit ”laaa laaa laaalaaa”. Så här i efterhand så förklarar det ju en del:

  • mina 20 finnar (utan att överdriva) på bröstet
  • min dödliga hunger varje dag, hela dan
  • att jag har kunnat sova 24h i sträck utan att vakna utvilad
  • min molande huvudvärk

Har tack och lov ingen mensvärk *pepparpeppar* men jag drar slutsatsen av Victors ord ”åh nuuuu känner jag igen dig” att jag är lättirriterad. Hehe. Jag har sjukt tråkig PMS och har därav inte saknat mensen för fem öre. Men vem gör det? Och nu måste jag ju ta ställning till preventivmedel igen. Jag slutade med p-piller för jag ville rensa kroppen och är absolut inte sugen på att stoppa i mig en massa hormoner igen. Och Natrual Cycles fungerar inte alls (och får väl inte ens kalla sig för preventivmedel enligt vissa forskare?) som jag körde med ett par månader. Jag var urkass på att tempa mig vid samma tid varje dag pga. mina oregelbundna jobbtider och det lär ju knappast bli lättare med en bebis, eftersom man inte får kliva ur sängen ens innan man tempar. Nä, vi får se vad min barnmorska säger när jag ska träffa henne om någon vecka. Har inte lust att bli på tjocken igen & vi vet ju alla vid det här laget hur lätt det kan va …….

Det verkar som Manfred också känner av min mens, för han har sovit konstant sedan i fredags. Han sov ju såhär mycket efter förra utvecklingsfasen också så vi tar väl och tackar den här gnälliga lilla fasen för att du kom och gick lika fort som den svenska sommaren! Vi utnyttjade läget och storstädade hela förmiddagen medan han sov och nu sover han igen så jag får egentid och Victor ska ner och träna i hemmagymmet. Härliiiiga, mensiga söndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats