josefine lind

KUDDMUR, IKEA OCH FÖRSTA SEMESTERDAGEN

Där inne ligger han nånstans och sover

Förra veckan gick Manfred in i sjätte utvecklingsfasen och likt alla andra gånger är han som en bok när det gäller dem. Han följer allt till punkt och pricka! Det står bland annat att han kommer sova sämre, som om han hade mardrömmar. De två första nätterna var hemska, han vaknade hela tiden och bara skrek. Det har tack och lov gått över, nu är det bara lite fler uppvak med snabb omsomning så fort nappen åker in!

Det står också att han kommer lära sig massa nya saker och att saker med saker inuti kommer vara spännande. Han inspekterar vattenflaskan noggrant och så har han lärt sig vinka – bara sådär! Han har också tagit sina första krypsteg och är en vilding så fort han vaknar, därför kuddmuren när han sover i vår säng. Annars är han lättretlig och hård i magen. Hehe. När blev han så stooooor? Min lille, lille bebis?

Igår var jag med mina föräldrar och ena syster + familj på IKEA medan grabbarna var kvar hemma. Jag kan säga såhär efteråt att det var jobbigare än att ha barn …. jag tokdäckade vid åtta på soffan och vid halv tio fick jag nog och la mig i sängen. Manne sov dessutom mellan 19-7,30 så vi är verkligen utvilade såhär på första semesterdagen. Eftersom vi inte kan gå och lägga oss på playan pga svensk sommar så får vi ta tag i lite måsten här hemma. Tvätt, barnsäkra hemmet och .. sånt. Imorgon däremot blir det full fart med Manfreds kusiner! Oh happy life

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats