josefine lind

JUST LIKE A CHEETAH.

 

 

Ikväll kör jag på lite leopard. På mina tights. För det är najs. Ja, rimma kan man göra om man vill och det ville ju jag uppenbarligen. Men nog om det. Jobbveckan är igång men nu är det bara två dagar kvar denna veckan sen tar jag min första lediga helg på FEM veckor. Det tackar vi för och hur firar vi? En flarra vin va? Ah, det gör vi.

 

Mellan åtta och halv fyra idag var jag på jobbet och slet. Hann städa av köket och så var vi ute i den äckligt välkomna solen!!!! Min herre som jag drog i rullstolen är inte precis lätt som en fjäder så jag fick mig värsta work-outen på den promenixen. Efter jobbet mötte jag upp Emil på stan och flängde runt och gjorde av med pengar och tog en kaffe. Tjejen i kassan var ny så min latte bestod idag av 3% kaffe, 2% vanilj och 95% mjölk vilket sög men ja det gick ju att dricka iallafall. Fått två roliga samtal idag idag så jag är glad.

 

Nu ska jag packa ner lite grejjor i en väska och sen ska jag åka hem till Josephine och spendera natten där. Läääängesen vi såg röken av varandra. Men innan jag åker hinner jag se Farmen.
Vad säger ni? Ska jag söka?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats