josefine lind

JAG SPYR.

Jag har typ aldrig varit så här irriterad i hela mitt liv. PMS känns som en pissdroppe i havet jämfört med mitt agg. Men jag har faktiskt en helt okej anledning att vara irriterad och det brukar jag ju inte ha vid PMS (förutom PMSen vilket i synnerhet är en tillräckligt bra anledning) Här har jag suttit och kämpat med en IVP i två dagar och velat gråta då jag inte vet hur man planerar omvårdnad eller medicinsk omvårdnad eftersom det är sjuksköterskans uppgift på mitt jobb medan jag bara förväntas göra det som står på IVP:n. Jag ska jobba imorgon och på fredag så jag har varit så jäkla stressad över att inte ens ha börjat och får inte tag på min lärare pga sjukt jävla sega jävlar. Men idag, idag fick jag svar!! YES kände jag till jag läser ……….. att jag ska inte ens göra denna jävla IVPn för det är en praktisk uppgift som inte lämnas in. Eeeeehhhhhhh kunde inte det stå någonstans innan jag spyr galla pga stress? Nej nej.

 

Dessutom dammsög min mamma i 40 (!!!) minuter igår när jag äntligen fått igång boxen efter att den stängdes av då det var en liten tvååring som gärna ville leka med den, så jag hörde ingenting så jag gick in i mitt rum för att slakta några Gossip Girl avsnitt och tro FAN hon öppnar min dörr då ”så du hör om någon kommer för vi ska ut och gå snart” och nu står hon med handdammsugaren IGEN??????. Det är så svårt att beskriva min mamma och vad det är med henne som irriterar mig något djävulskt men ett ord som verkligen stämmer in är kontroll-freak. Hon ska ha koll på ALLT. Hon följer efter mig och kollar så jag gör rätt. Dubbelkollar spisen om jag kokat ägg, stänger av kaffebryggaren för ”annars blir det ju bränt jossan då får du köpa ny”, måste veta exakt vilken buss jag ska ta och ändrar jag mig beter hon sig precis som jag precis slagit ihjäl katten. Hon ber mig ALLTID att låsa när jag går hemifrån och jag har låst dörren efter mig i, vad kan det vara? I 14 år?! Hon är en jävla hök som ser ALLT och inte nog med det så är hon så jävla glömsk och kan fråga mig fem gånger på en vecka när jag ska jobba nästa gång. Älskar min mamma men fy helvete vad jag bara vill slå henne i ansiktet med en stol.

 

Så nu måste jag bita tag i en ny uppgift och bli klar med den idag. Sen ska jag fan gå på bio. Ska se Apornas planet alltså gråter typ varför sa jag ja? Aja, lite hångel i biosalen är ju najs.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats