josefine lind

I MISS MY BUMP

my lovely baby bump 

Jag satte mig precis tillrätta i fåtöljen och ser nu att den blåa IKEA-kassen med rentvättat stirrar på mig utanför badrumsdörren. Den rå-glor och jag börjar kallsvettas. Fyfan, vad tråkigt att vika tvättttttt. Är en av de saker man som föräldrarledig lägger ner mest tid på – att hantera tvätt. Tvätt, diska flaskor, laga mat (how I hate att fixa frukost, lunch OCH sen fixa middag (oftast hjälps V och jag åt med middagen)) byta blöjor och söva barn. Och kolla på Real Houswives.

Känner av mensvärk och vet att inom närmsta dagarna, typ imorgon, kommer mensen. Är livrädd för blodbadet kroppen bjöd på senast. Vore ju helt fantastiskt att få den under babysimmet imorgon :):):):)):) Tänkte då på hur skööööönt det var att slippa mensen under graviditeten och trillade över mina magbilder. Alltså, så himla fin jag var! Och kolla in rattarna ….. Vart tog ni väääägen? Säger dessutom som alla andra: tänk att det var just Manfred som låg där i <3

Manne sover fm. och jag måste borsta tänderna, äta lunch och vika tvätt. Eller jag MÅSTE ju inte vika tvätt men det vore ju skönt att slippa se den där kassen … I eftermiddag ska vi promeneeeeeera och storhandla med min mamma. SKOJ!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats