josefine lind

GRÖTGÖTT, VRÅLÅK & SEMESTER

Vi gjorde som alla andra och åkte till MAXI dagen innan Midsommar för att storhandla :-)))) Det fick faktiskt över förväntan, men det var mest troligt eftersom vi skippade det mesta av midsommarnaten då det är knytkalas imorgon och vi står för tillbehör till grillningen. Jag går runt och tror det är onsdag så jag är inte helt med på att midsommar är imorgon redan. Men ohoj så roligt det ska bli!! Manne fick premiäråka i vagnen eftersom vår vagn har punka för TREDJE gången på tre dagar. Vi har lagat å lagat å lagat men nu har vi fått nog så nu köper vi fan ett nytt hjul. Någon som vet vart man kan köpa hjul till Emmaljunga Nxt90 billigt?

Innan vi mötte upp Victor som går på seeeemeeesteeeer för storhandling, spenderade jag och Manfred dagen hos min ena syster och familjen. Manne har turen att ha NIO kusiner – bara på min sida och det är roligt att han får ha så stor familj! (Även om det låter som ett halvt dagis)

När vi kom hem fick jag lite egentid och då … ställde jag mig i köket. Chock – I know! Men jag fick en dille på att jag skulle göra egna smoothies till Manne. Victor fick en jävligt hightech mixer med massa roliga tillbehör nu när han fyllde år, så det var en ren fröjd att mixa. Jag valde banan, äpple och persika och så hittade jag lite hallon i frysen. Så jag skalade och hackade upp allt innan jag kokade upp det så det skulle bli mjukt. Jag gjorde två olika: en smoothie med äppel, banan, hallon och persika och så gjorde jag lite Grötgött som blev en puré av banan och äpple – att ha på gröten! Fick tipset att spara lite av det vattnet som jag kokade frukten i för att spä ut smoothies/purén med så man får den konsistensen man önskar. De fick en härlig bajsig färg men smakade fantastiskt :-)

Och när Manne somnat kletade jag in mig med BUS och nu slökollar vi tv med haloumiburgare i magen. Får se om jag orkar måla naglarna eller om jag somnar … hehe. Sanningen om småbarnsföräldrarnas liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eschutz

    Babyproffsen säljer ju tillbehör till Emmaljunga så där borde ni kunna köpa nya däck. Vi köpte till våran där, valde punkteringsfria för o slippa punka igen. ?

stats