josefine lind

FÖDELSEDAGS FREDAG.

Theo 9 år ?

 

Efter att jag ÄNTLIGEN blev klar med medicinarbetet igår, vi snackar 7 sidor plus en ordlista på medicinska termer, packade jag ihop kläderna innan vi åkte hem till syrran och Theo. Han bjöd på kladdkaka och en svinstor skål med godis. Han fick simfötter av mig och så fick han en ascool grej som ska föreställa .. vad säger man? Sånt som arkeologer gör – gräva fram skelett? Det var iallafall en klump med sandliknande material som gömde ett litet dinosaurieskelett som man ska hacka och gräva fram med medhörande verktyg. Han är helt insnöad på fossiler iallafall och var helt lyrisk över denna present. Han kommer bli något stort denna killen ?

 

Lilly Kajsa Elsie ?

 

Jag är så jävla bebiskär. Dock har jag alltid varit inställd på att jag ska ha max två knoddar, två grabbar. Men när jag får mysa med denna lilla godingen vill jag ha en hel drös av ungar. Att se mina syskonbarn växa upp är helt fantastiskt. Var inte längesen Winnie var såhär liten (om inte ännu mindre) och nu är hon den härligaste lilla tjej med sån personlighet. Och Lewisias lillgamla sätt att vara på är så jävla roligt. Och neeeej det är alldeles för tidigt för kids för min del men fyfan vad sugen man blir!!

 

Efter kalaset kom jag till en HELSTÄDAD lägenhet. Varenda pryl och vrå var ren. Slängde in kläderna i en av gaderoberna medan Alex och Sabina lagade linssoppa. Sen blev det en spontan utgång med ett friskt gäng. Och nu har Anna lämnat mig för denna helgen. Det är nollningsvecka på G och hon är en av de som tar hand om allt. Men imorgon kommer Alexandra med sitt flyttlass. GADDHH vad najs. Och min kusin bor här nästa vecka också. Love life. Nu ska jag ansa kroppshåret innan jag tar tag i denna lördagen. Tänk att en flytt kan ge en så sjukt mycket livsvilja.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats