josefine lind

FLER TÄNDER, BABYSIM & FOTOALBUM

Tog ca 1 miljon bilder igår som alla typ såg likadana ut. Det vill säga en glad, nyfiken, smått framåttung, klårfingring bebis med dregel på hela tröjan och ett litet blygsamt smajl. Och så dessa två. Mina favoriter, speciellt den översta. Hehe. Får man göra ett fotoalbum med likadana bilder i ? Bara dessa jag tog igår liksom?

Det mååååste ju vara fler tänder på gång nu i samband med febern han fick av vaccinet? Det kånkas, gnälls, klias, slåss, ut och in med nappen nonstop och så denna pers att få ongen att somna. Igår försökte jag i 2 timmar innan Victor, som var iväg, fick ta över och vagga i vagnen – men så fort han slutade vagga så vaknade han. Jahapp, in med en Ipren och en flaska mat så mååååste han ju somna. Mycket riktigt, inklämd i min armhåla skulle han ligga – och jag sov faktiskt riktigt gott, tills han vaknade vid halv sex och VÄGRADE somna om. Nu har jag tokvaggat i vagnen över mattkanten och hoppas han vilar en stund så han pallar med babysimmet. Victor ska vara med idag ♥

Och hörni, det är fredag. Helg. Sol. Ledighet. Kosläpp. SÅ PEPPAD!!!!!!!!!!! Bara för det lär det ju säkert regna imorgon och Manfred kommer skrika nonstop och jag kommer att bryta ett ben. Men det tar vi då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats