josefine lind

EN LÖRDAG I VECKAN.

 

Jag slängde på mig världens mest u-ringade svarta långklänning med såndär skurning som gör att man visar muffen om man inte är uppmärksam och insåg att nej, den här klänningen passar minsann inte på en helt vanlig födelsedagsfest. Så jag tog på mig en aning kortare klänning med strass istället för muff-skurning. Det gick väldigt bra men min ADHD ballade ur på festen. Jag tröttnade på mig själv och mitt gapande men jag kunde inte sluta. Helt irriterande. Vi gick till Deluxe helt försent och hann väl vara där i en timme innan vi köpte pizzor och fläskade i oss i köket. Hann iallafall stöta på mitt ex, trots att jag undvek honom för en stund men plötsligt gav han mig en kram och jaha då fick man ju vara lite trevlig. Vi har ju haft en bra relation sen vi gjorde slut för typ 4 år sedan men (!!!!) jag bestämde mig i somras att det får vara bra nu. Han har ny tjej och renoverar ett hus och jag är singel och spritfet. Och alla vet att ex är ex och det är speciellt vare sig man vill eller inte.

 

 

 

Vi var hos Anton och drack massa vin och Anna drack också cider ur glas i hissen. Det är inget konstigt. Överraskande hur många som får plats i en väldigt liten hiss. Roligaste på kvällen var att Henning och Sabina kom och överraskade oss! Its all those little things ?

 

 

Och igår var vi på Stars n’ stripes och åt deras bio-burgare. Man pröjsar 199kr + dricka för deras orginalburgare och så får man en biobiljett! Vi gick på Anna-Belle, en rysare som är en spinoff till Cunjuring (alltså hur att började) Sjukt kul att gå på en fullsatt skräckbio. Men väl hemma vaknar vi allihopa av en SMÄLL? Gissa om man sov med ena ögat öppet inatt …

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats