josefine lind

EN HELT BRA FREDAG.

  

Alltid något speciellt med fredagar, även om en student som jag knappast är utarbetad och i behov av någon större ledighet. Jag, Simon, Alex och Alexandra drog runt i butiker efter en lunch på stan. Simon skulle ha både skjorta och jacka och vi andra drev mest bara runt för att döda tid. Visst är jackan jag har på mig så SJUKT snygg? Det är min sambo Annas kappa. Tror den är köpt i London. Riktigt varm också. Sen finns jag och Alexandra på Elgiganten!!

 

Min syster Jenny hämtade upp mig och så åkte vi ut till mamma och Peter. Det blev taco-night med alla mina tre systrar, två av systerdöttrarna och föräldrarna. Enda som fattades var brorsan. Är alltid mysigt när vi kan samlas allihopa – men vi kan ju säga såhär att det inte är lugnt i vår familj. Det är alltid massa mot och medgångar samtidigt. Häng och fläng så att säga. Skönt vi har varandra!

 

Winnie är alltid så MYSIG! Igår satt vi två i soffan hela kvällen och läste böcker. SKönt att hon inte kan läsa och uppskatta hur mycket text det är på varje sida ;-) Sen ville hon ”titta på Winnie” och då ska man ta kort! Selfie-kungen säger inte nej!

 

 

När jag kom hem vid tio-tiden var det fett med ös i lägenheten med beerpong i mitt kök! Det var bara att svida om och hinka öl innan vi gick ut på Deluxe. Känns så skönt att komma hem till alla som gör mitt liv och bara känna att man lever. HELT BRA! Idag har delar av familjen varit här och ätit Annas hemgjorda morotskaka. Nu ligger Anna och jag utslagna med varsin dator och lyssnar på lugn musik. Ska nog ta en powernap – så jag orkar med Antons fest ikväll! Hörde jag svart långklänning? Kommer bli en såååå rolig kväll. Ja, fy säjtan in hell!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats