josefine lind

EARLY MORNING.

Ett skepp kommer lastat med mitt allra första mobil-inlägg på Devote. Funkar ju betydligt bättre än finest & spotlife, lite som att jämföra oboy med kakao.

Sitter i skrivande stund på jobbet och dricker kaffe. Börjar inte förrän 7:45 men bussfan är så svår att hinna med så får ta en tidigare buss och därför hänga på jobbet i 45min extra. Inget märkvärdigare än så mina damer. Få vakna till liv ordentligt är ju näjz.

Fredag idag som ni mest troligt är på det klara med. Jag vaknade vid fyra och hade en stark vilja att gå upp redan då, men fann det relativt enkelt att somna om igen. Mina föräldrar sover i husvagnen eftersom det sker en total makover i deras sovrum så det har varit så tyst och lugnt för mig och jag har kunnat väsnas huuuur mycket jag har velat! Härnäst kommer ÄNTLIGEN (kursiv läs äntligen ) hallen som har ropat efter en tillpiffning i 20 år. Men att vårt kontor har en bård av 101 dalmatinerna spelar inte mig så stor roll …

I helgen ska jag ge mig på att sy tre dragkedjor på mina tre jeans jag har lyckats ta sönder. Ska även sy upp dom (har ju så jävla korta ben….) Och jag som hatade syslöjd… Och så kommer Jenny & Winnie ner antingen på söndag eller måndag, mmmmmmm så mysigt!!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats