josefine lind

CAMILLA PÅ GRÄNSLÖS.

LYKO 299:- paketpris

 

Där stod jag naken framför badrumsspegeln och drog hårslinga efter slinga runt mina fingrar. Det var ett tag sen jag klippte mig nu och den där hemska utväxten får vilken utseendeintresserad människa i världen att rynka näsan. Men fan vad det är svårt det där med hår. Man sparar ut ett svintohår som man är livrädd för att klippa av och googlar inspirationsbilder på Victoria Secrets modeller med änglahår som stylister lägger ner kropp och själ på för att få sådär snyggt – för en enda ynka bild. Så står man där framför spegeln, badar i sin charm av smutsigt hår och kluvna toppar .. Sen går man och lägger sig. För man orkar inte. För vart börjar man? Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att nu, nu jädrans ska jag investera i mitt hår!! Det får kosta vad det kosta vill för nu.ska.jag.investera!! Men så köper man ändå DOVEs schampoo och balsam på Konsum. En riktigt jävla djungel är vad det är och jag får huvudvärk av bara tanken på hylla efter hylla, märke efter märke, sulfatfri efter sulfatfri (vafan är ens sulfat???)

 

Plötsligt sitter man där i frisörstolen med den hemska, svarta kappan hårt om halsen – i det hemska ljuset så man ser exakt ALLA skavanker i plytet. Man fumlar med mobilen för att visa en inspirationsbild och ber till GUD att frisören inte hinner se alla selfies man har i kamerarullen. Man småpratar lite om ditten och datten och går sedan därifrån med en helt annan frisyr/färg än vad man visade för frisören. Sällan man går därfirån helt nöjd, inte sant?

 

Men låt mig bocka och buga framför Camilla på Salong Gränslös här i Växjö. Som vanligt fick jag ett ryck och kände att nu MÅSTE jag göra nått med håret. Så jag impulsbokade en tid hos henne och jag har nog aldrig varit såhär nöjd! Vi gick igenom mitt hår från punkt till pricka och hon förstod precis vart mina problemområden låg. Och så kom den: KUNSKAPEN! Helt fantastiskt vilken energi! Det var nästan så jag blev intresserad av hårståts uppbyggnad. Hon fick mig att känna mig 100% säker och bekväm. Hårproduktsdjungeln kom på tal och även här bubblade kunskapen. Inte alls sådär ”ditt hår är jääättteeeesliiiiteeeet herregud du MÅSTE klippa dig och blablablabla” som jag tidigare erfarat på samma salong. Och resultatet? HELT FANTASTISKT! Vi klippte lite mindre än 2cm och mitt problem med att få volym? Kunskap. Och mitt problem med att få upp luggen? Kunskap! Vi la riktigt kalla slingor och en nyansering och jag är sååååååå nöööööjd. Hon fick mig att faktiskt tro på produkterna hon tipsade om och nu känner jag mig inte alls lika vilsen längre. SÅ TACK!(Tack för du får mig att lägga 600:- på hårprodukter ;-)) Och jag lovar er, jag kommer besöka Camilla i TUSEN år till. Må henne aldrig flytta eller sluta som frisör. Amen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats