josefine lind

bloggtorka & helbra helg

– The chapter house –

I onsdags fyllde Alexandra år och som alltid när någon fyller år så är det bithday week! Så jag pallrade mig upp tidigt för att överraska Alex och Anna med frukost på Skåres innan en heldag i solen tillsammans. Senare på kvällen bjöd födelsedagsbarnet på middag, auberginerullar i tomatsås som var så himmelskt goda!!!!! Jag stannade kvar över natten så vi bäddade i soffan med kuddar, täcken, kuddar, glass och chips framför lite filmer – just like old times när vi bodde ihop ❤ I lördags bjöd Alex in till fest med cirkustema men det hon inte visste var att vi planerat en heldag tillsammans. Så vi möttes upp i badhuset (hon äääälskar vattenrushekanan och tävlingar!) Efteråt gick vi till en ny resturang här i stan som heter The Chapter House (se bilder och hääääpnas!) Den ligger placerad där Millas Café låg tidigare, ni vet? En trappa ner? Konceptet är i allafall enkla måltider (som smakade HELT FANTASTISKT) och ett enoooormt utbud av öl. Vid beställning av maten får man smaka på öl som passar till maten! Vi alla beställde olika mat så alla fick olika öl. Sara fick en hallonöl till exempel! Jag beställde griskind med potatismos (oooommmgggg) och Victor tog deras Ribs, de andra tog olika toast och fish n chips. Alltså gå dit!! Bra priser och ägaren var supertrevlig och intresserad av vad vi tyckte. Efteråt gick vi hem till A och A för att dricka kaffe och spela spel innan vi gjorde oss iordning för festen. Kanonbra dag!

I fredags firade jag och Victor årsdag så vi började med en fika på EspressoHouse innan vi gick ut och åt. Efter det såg vi Djungelboken på bio innan vi åkte hem och tokdäckade i varandras armar. Älskade, älskade Victor ❤❤

Annars då? ”Bloggtorka” utan dess like. Im so sorry, men jag har inte haft något som helst att skriva om här. Jag har varit sjukskriven och alla dagar har sett likadana ut … Men nu börjar jag komma på fötter så vi ska väl se vad vi kan göra åt detta. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen åka in till stan för att vara barnvakt några timmar. Senare i eftermiddag kommer även det första materialet till vardagsrums ”renoveringen” inhandlas. Roligt! Och ääääntligen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats