josefine lind

BIRTHDAY BOY.

 

– En liten parantes bara: jag BAJSADE precis stopp i toaletten???? Alltså KAN MAN ENS DET? Paniken i min kropp när vattnet bara steg och steg och steg. Tänkte att nu kommer jag att drunkna i mitt egna kaffe-bajs. Men det gick bra, inga skador skedda. Thank god.

 

Jahopp idag är det lördag och vi vaknar av att någon gubbe står och testar sin microfon på scenen utanför? På vardagar väcks vi ju av LÖVBLÅSAREN vid 06 och i somras av gubben som lattjar dragspel nedanför .. Vet inte vad som är värst. Oh så gott när vi bor mitt ute i ingenstans och väcks av barnaskrik istället ;-) Ledig helg! KUL! Skönt efter den här hektiska veckan! Vi ska åka ut till Hovmantorp och fira min ”pappa” idag. Äta gott och umgås. Mormor och morfar kommer också. Vi får se om vi stannar hela kvällen eller om vi gör något annat ikväll. Har liiiiite lust att dricka lite vin men är så jävla tråkigt att vara bakis på söndagar. ”Du behöver ju inte dricka så mycket” jaaaaaa men det vet vi alla hur det brukar gå.

 

Igår hade jag och Victor månadsdag. Kom vi på vid 22-tiden .. Det är lite blurrigt där med datum och så för vi var inte helt överrens om när vi blev tillsammans. Men vi har iallafall varit med varandra i ett år nu och varit tillsammans i 7 månader. KUL! Jag älskar den där fisen så mycket

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats