josefine lind

BARA LITE STOLT

Igår packade vi med oss övernattningskittet hem till Victors föräldrar. Manne skulle nämligen få testa på att sova hos famo å fafa! Vi ska på bröllop i augusti och då vore det skönt med hela em/kvällen/natten tillsammans utan att stressa hem till bebis, men han har aldrig sovit borta ännu så vi tänkte det kunde vara bra att öva lite innan – och så bra det gick!!!

Farmor sövde honom efter middagen i spjälsängen inne hos dem, vilket nog var största orosmomentet – ingen annan har ju sövt honom i säng innan utan bara i vagnen. Meeeen det gick ju alla tiders! Han vaknade till några gånger under natten och ville ha nappen men annars sov han som en stock. Vid 6 vaknade han, skitglad att se dem och då fixade farfar lite flaska och la Manne mellan dem i sängen. Sen hade han somnat om där emellan dom! Han sov tills strax efter åtta då vi väckte honom (Victor och jag sov ut på övervåningen)

Utan barn hade jag nog tänkt att its not a big deal men jag blir bara så stolt!! Stolt att vi har uppfostrat en trygg bebis som kan sova borta, utan oss (även fast vi har i närheten). Något säger mig att det blir fler övernattningar hos farmor och farfar framöver :-)

Nu tar Manne och jag en vila medan Victor målar om garaget. Senare ska vi ut på äventyr och jag är sjukt sugen på falukorv och makaroner!!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats