josefine lind

3 PERFEKTA OUTFITS FÖR SMÅGRABBARNA

Inlägget innehåller adlinks

En perffffffekt stilren och casual outfit i vitt och marinblått nu när det sakta går mot vår. Komplettera gärna med en grå tubhalsduk, en svart bikerjacka och vita sneakers för de lite större grabbarna. Och mössan? Den ska sitta lite tufft på sniskan.

Älskar Kenzo-tröjan!!!!!!!! Och äääälskaaaar mööösaaaaan (på rea!). Detta är en typisk outfit som Manne kommer ha sen när han är lite större. Inget av plaggen är väl sådär jätte praktiska för en tre månaders bebis precis.

Staardesign.se snyggaste set är ju lätt dessa med kryssen som finns både i svart och vitt! Manne fick ju deras matchande set Camo i julklapp av mig och ska få kryssen sen när han är lite större och inte växer ut dem på en gång. Dessa är också enkelt att komplettera med en tubhalsduk, bikerjacka, en mössa eller keps och såklart de tokballa Nike’sen.

Är ni sugna på något av plaggen? Bara klicka på bilderna så slungas ni direkt till hemsidan

Kan sitta och googla heeeeeeeeela dagarna. Följer dessutom en del konton på Instagram som bjuder på massa inspiration dagligen. Så kika in @staardesign @idigdenim och @insporationforpojkar på Instagram ni också :-)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats